פשטידה זו מצאתי באינטרנט....
......אחרי שזרקתי כמעט את כל ספרי הבישול שתפסו לי מקום על המדף.
אני הכי אוהבת מתכונים ש: 1. קלים 2. טעימים
במתכון זה תמצאו את שניהם...
500 גרם גבינות לבנות רכות מכל סוג- רגילות, קוטג', בטעמים, מה שיש
4 ביצים
כ-1/2 כוס קמח רגיל או פירורי לחם
1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת מכל סוג- לא חובה אבל כדאי
המון בצל ירוק- לפחות 5-6 גבעולים (או - ואפילו עדיף - עירית)
מלח ופלפל לפי הטעם
קצח/שומשום לציפוי
* תבנית בינונית- עגולה, מרובעת או מלבנית
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית.
2. מערבבים בקערה את כל הגבינות, קמח או פירורי לחם, מלח ופלפל ו-הביצים. אם התערובת מאוד נוזלית, מוסיפים עוד קצת קמח או פירורי לחם. מוסיפים הבצלים הירוקים והגבינה הצהובה. על זה זורעים קצח/שומשום.
3. אופים 35-45 דקות, או עד שהפשטידה יציבה ושחומה.
בתיאבון
אני הכי אוהבת מתכונים ש: 1. קלים 2. טעימים
במתכון זה תמצאו את שניהם...
500 גרם גבינות לבנות רכות מכל סוג- רגילות, קוטג', בטעמים, מה שיש
4 ביצים
כ-1/2 כוס קמח רגיל או פירורי לחם
1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת מכל סוג- לא חובה אבל כדאי
המון בצל ירוק- לפחות 5-6 גבעולים (או - ואפילו עדיף - עירית)
מלח ופלפל לפי הטעם
קצח/שומשום לציפוי
* תבנית בינונית- עגולה, מרובעת או מלבנית
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית.
2. מערבבים בקערה את כל הגבינות, קמח או פירורי לחם, מלח ופלפל ו-הביצים. אם התערובת מאוד נוזלית, מוסיפים עוד קצת קמח או פירורי לחם. מוסיפים הבצלים הירוקים והגבינה הצהובה. על זה זורעים קצח/שומשום.
3. אופים 35-45 דקות, או עד שהפשטידה יציבה ושחומה.