עוגת קרמבל תפוחים/שזיפים של מימי


הריח היה משכר והטעם - גן עדן.

באחד ממפגשי הברידג'  האחרונים הוציאה מימי את העוגה הזו מהתנור כשהגענו.


אז למה לעבוד קשה, אם אפשר לעשות הכל בצ'יק צ'ק ולקבל עוגה נפלאה.

נראה לי שיתאים גם עם פירות כמו שזיפים...

אז הנה זה:

תפוחים בינוניים חמוצים חתוכים לחתיכות בינוניות או פרוסים.
חצי כוס סוכר על התפוחים (או פחות)
כל זה בתחתית הכלי.

על זה הבצק (שטרוייזל)

חצי כוס סוכר
100  גר׳ חמאה
כוס קמח
= ללוש מהר לבצק פרורים (אני מכינה במג'ימיקס)

לפורר את הפרורים על התפוחים.
ניתן להוסיף קינמון, אגוזים או שקדים על הבצק.

לאפות 45 דקות עד שזהוב

ממממ....מריחים??

נ.ב. הכנתי עם שזיפים - יצא מעולה!!
והברידג' - מהנה....

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה