פרטים עלי

התמונה שלי
רעננה, השרון, Israel
נעים להכיר, שמי טליה ואני בעלת נסיון של 17 שנה בהוראת משחק הברידג' בכל הרמות. בשנים 2010-2000 ניהלתי את ביה"ס לברידג' "אביבים" בתל-אביב. כיום אני מלמדת ברידג' בקבוצות פרטיות קטנות, בסלון ביתי שברעננה, על קפה ועוגה, עם הרבה סבלנות ויחס אישי לכל המשתתפים. ללמד ברידג' הוא הדבר שאני הכי אוהבת לעשות, רק תחשבו על זה - ללמד לשחק - אין דבר מהנה מזה! כבר מהמפגש הראשון אנחנו משחקים בכיף ומשאירים את בעיות היום-יום מאחורינו. אני מלמדת קבוצות מתחילים, שמעולם לא הכירו את המשחק ובהתחלה לפעמים קצת חוששים, מהססים, אך מהר מאוד מסתבר להם שכל אחד יכול לשחק ברידג'! בנוסף, אני מלמדת מתקדמים המעוניינים להשתפר בשפת הברידג' (הכרזות), במשחק היד ובהגנה. חוג הברידג' בביתי מתנהל באווירה נינוחה עם רצינות של קורס ברידג'. אז, אם בא לכם לטעום ולשחק את המשחק שמשגע את העולם, משחק מרתק, מהנה, דינמי ומאתגר, ובהזדמנות זו להכיר חברים חדשים - אתם מוזמנים להתקשר: 050-6550060, או ליצור קשר במייל: talialebel@gmail.com

יום ראשון, 19 באוגוסט 2012

עוגת קרמבל תפוחים/שזיפים של מימי


הריח היה משכר והטעם - גן עדן.

באחד ממפגשי הברידג'  האחרונים הוציאה מימי את העוגה הזו מהתנור כשהגענו.


אז למה לעבוד קשה, אם אפשר לעשות הכל בצ'יק צ'ק ולקבל עוגה נפלאה.

נראה לי שיתאים גם עם פירות כמו שזיפים...

אז הנה זה:

תפוחים בינוניים חמוצים חתוכים לחתיכות בינוניות או פרוסים.
חצי כוס סוכר על התפוחים (או פחות)
כל זה בתחתית הכלי.

על זה הבצק (שטרוייזל)

חצי כוס סוכר
100  גר׳ חמאה
כוס קמח
= ללוש מהר לבצק פרורים (אני מכינה במג'ימיקס)

לפורר את הפרורים על התפוחים.
ניתן להוסיף קינמון, אגוזים או שקדים על הבצק.

לאפות 45 דקות עד שזהוב

ממממ....מריחים??

נ.ב. הכנתי עם שזיפים - יצא מעולה!!
והברידג' - מהנה....

‏אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה