מכירים את מריומה?
מתאים לתבנית 24/26 או ל-3 תבניות אינגליש קייק
יאמי!!
תודה מריומה
מריומה היא אישה שכולה לב - כולה טוב.
חיוך כובש ועיניים חייכניות (מאחורי משקף תמיד מסוגנן)
המסגירות נשמה גדולה! תמיד מילה טובה, תמיד פירגון ענק!
מריומה מרבה להביא פינוקים לערבי הברידג' :
תותים, עוגיות, תאנים מתוקות ומה לא...
באחד הערבים הביאה עוגת פרג נפלאה, מעשי ידיה (כמובן),
כזו שהגיעה עגולה ועדיין חמה מן התנור...
והנה המתכון כפי ששלחה אלי במייל:
מתאים לתבנית 24/26 או ל-3 תבניות אינגליש קייק
200 גר שוקולד מריר
200 גר' חמאה
3/4 כוס סוכר
תמצית ווניל + תמצית רום
200 גר' חמאה
3/4 כוס סוכר
תמצית ווניל + תמצית רום
6 ביצים XL
200 גר פרג טחון
לציפוי:
100 גר' שוקולד מריר
100 גר' שמנת מתוקה
לציפוי:
100 גר' שוקולד מריר
100 גר' שמנת מתוקה
ההכנה:
1. השוקולד והחמאה+ 1/4 כוס סוכר +התמציות להמיס במיקרו.
2. להפריד את הביצים.
3. את החלמונים להכניס לתערובת המומסת בזהירות כי חמה.
4. להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר.
5. לאחד לקרם תערובת העוגה.
3. את החלמונים להכניס לתערובת המומסת בזהירות כי חמה.
4. להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר.
5. לאחד לקרם תערובת העוגה.
6. להוסיף את הפרג הטחון.
7. לתנור בחם 180 מעלות בערך 30 דקות.
8. מכינים קרם מהמסת השוקולד בשמנת המתוקה.
8. מכינים קרם מהמסת השוקולד בשמנת המתוקה.
9. כשמתקרר קצת -למרוח את הקרם.
יאמי!!