רפי, שכני, שחקן ברידג' מצויין (אבא של אסף) הכי אוהב עוגות גבינה.
והכי הכי אוהב את עוגת הגבינה ה״קיבוצית״ (ללא אפיה).
והכי הכי אוהב את עוגת הגבינה ה״קיבוצית״ (ללא אפיה).
חומרים לפיירקס בגודל 20x30 ס”מ:
לגבינה:
1 מיכל שמנת מתוקה
60 גר׳ אינסטנט פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה 5%
כ- 4 כפות אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 חבילות ביסקויטים פתי בר
חלב
לזיגוג שוקולד:
1 מיכל כוס שמנת מתוקה
200 גרם שקולד מריר
+ מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג, גבינה, וניל ואבקת סוכר לקבלת קרם יציב.
+ טובלים ביסקוטים בחלב ומסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית.
יוצקים מעל חצי מהמלית.
+שכבה נוספת של ביסקויטים
+ שאר המלית
+שכבה אחרונה של ביסקויטים
+ מחממים שמנת מתוקה + שוקולד (או במיקרו) ומערבבים עד שהוא נמס.
+מצננים מעט ויוצקים על העוגה.
+מעבירים למקרר לשעתיים לפני ההגשה.
לגבינה:
1 מיכל שמנת מתוקה
60 גר׳ אינסטנט פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה 5%
כ- 4 כפות אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 חבילות ביסקויטים פתי בר
חלב
לזיגוג שוקולד:
1 מיכל כוס שמנת מתוקה
200 גרם שקולד מריר
+ מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג, גבינה, וניל ואבקת סוכר לקבלת קרם יציב.
+ טובלים ביסקוטים בחלב ומסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית.
יוצקים מעל חצי מהמלית.
+שכבה נוספת של ביסקויטים
+ שאר המלית
+שכבה אחרונה של ביסקויטים
+ מחממים שמנת מתוקה + שוקולד (או במיקרו) ומערבבים עד שהוא נמס.
+מצננים מעט ויוצקים על העוגה.
+מעבירים למקרר לשעתיים לפני ההגשה.